Belgian Escape days 2022

UPDATE/ LEES NU ONZE REVIEW VAN DE BELGIAN ESCAPE DAYS HIER – TE LANG, TE SAAI, TE DUUR

Heb je er altijd al van gedroomd om Belgisch kampioen te zijn maar hebben je sportieve vaardigheden je steeds in de steek gelaten? Heb je een paar stel gezonde hersens en een paar vrienden, dan heb je nu alsnog een kans om Belgische kampioen (escapen) te worden tijdens de Belgian escape days!

Stap 1 – fysieke kwalificatie

Om je te kwalificeren voor het BK moet je eerst een escape room verslagen bij één van de 31 deelnemende escape rooms in België. Wij bemachtigden al een gouden ticketje, tijdens ons bezoek aan exit room Leuven.

Stap 2 – online Kwalificatie

De volgende stap is een online kwalificatie ronde waarvoor je je kan inschrijven met de code op je gouden ticket. In totaal zijn er 4 online kwalificatie-rondes (ééntje in juli, augustus, september en oktober).

Stap 3- Belgisch kampioen!

Heb je de online kwalificatie ronde overleefd dan mag je op 19 en 20 november afzakken naar de Brabanthallen in Leuven om het op te nemen tegen 99 andere escape room teams!

Belgian escape days - stappenplan

Lava Hart

Ik hou van lange wandelingen in de natuur en opgesloten zitten in een kamer waaruit ik dan ontsnappen onder een immense tijdsdruk.

Aanbevolen artikelen

5 reacties

 1. Zware teleurstelling dit evenement!!

   1. De review vat het perfect samen. Jammer van onze tijd en geld. Daar hadden we veel leukere escape-ervaringen mee kunnen opdoen!!
    Is er trouwens al een winnaar?

    1. Ik vermoed van niet? Ik zag gisteren wel een story op instagram dat de prijsuitreiking online zou plaatsvinden?

     1. Zijn ook wel serieuze vijgen na Pasen.

Een reactie achterlaten