De puzzle box van Davy Jones

Er wordt verteld dat Davy Jones op elk gezonken schip een kluis verbergt waarin hij de zielen van de verdronken zeemannen opsluit. De legende zegt dat wanneer iemand erin slaagt deze kist te openen, Davy Jones alle opgesloten getormenteerde zielen zal vrijlaten. Jij bent nu in bezit gekomen van zo een kluisje. Ben jij de eerste om het geheim van de kist van Davy Jones te onthullen?

Met veel intrige bekijken we deze kleine kubus van ongeveer 10 cm op 10 cm.  De kist van Davy Jones is volledig gemaakt van hout. Boven op het kistje zien we een windroos. Daaronder verstopt zien we vier roeren ingegraveerd met nautische symbolen. Op de zijkant vinden we nog meer gegraveerde markeringen van sterrenbeelden, schedels en vlaggen. Wanneer we de kist omdraaien ontdekken we acht vakjes die we op de correcte wijze moeten positioneren.

Bij het invoeren van de eerste juiste code onthuld het volgende deel van de Davy Jones kist zich. Ik wil niets verklappen maar ik benadrukt dat het echt heel cool is! Het voelt bijna magisch hoe alle houten delen zo perfect in elkaar passen.

Het geheim van Davy Jones ontdek je best alleen of maximaal met z’n twee├źn. Het kistje is namelijk zo klein dat je er moeilijk met meerdere tegelijk aan kan werken. Het kistje bevat slechts 5 raadsels maar wij deden er toch 50 minuten over om de zielen te bevrijden.

Een groot voordeel van dit kistje is dat je het weer in elkaar kan steken en dus volledig herspeelbaar is. Idventure machine factory belooft daarnaast ook op de verpakking dat je het kistje kan gebruiken als cadeauverpakking. Dit is echter enkel waar indien je een bankbiljet wilt geven want grotere objecten zal je er niet in kwijt kunnen.

Conclusie

Wij waren absoluut onder de indruk van dit kleine kistje van Idventure machine factory. Een echte aanrader zowel om te krijgen als om te geven! De box kan je hier kopen.

Lava Hart

Ik hou van lange wandelingen in de natuur en opgesloten zitten in een kamer waaruit ik dan ontsnappen onder een immense tijdsdruk.

Aanbevolen artikelen

Een reactie achterlaten