Download tip – Where’s Samantha

Waar is Samantha of “Where’s Samantha”? Dat is wat het hoofdpersonage, een lapje stof genaamd George zich afvraagt. In dit unieke puzzelspel help je George zijn grote liefde Samantha terug vinden.

Samantha en George zijn twee lapjes stof die dolverliefd zijn. Op een onfortuinlijke ochtend steekt er een sterke wind op die Samantha meevoert. Wanneer George later ook door de wind getransporteerd wordt naar een andere wereld is hij vastbesloten om Samantha op te sporen en haar veilig terug te brengen.

George lijkt eerst helemaal alleen te zijn in deze nieuwe wereld maar al gauw merkt hij dat hij omringt wordt door klonen. Jakkes, wat zal er gebeuren als Samantha denkt dat één van die klonen de echte George is! Ondanks George zijn initiële afkeer van de neppers blijkt het onvermijdelijk dat hij zal moeten samenwerken met zijn klonen om levend uit deze nieuwe wereld te geraken. Hij kan samensmelten met zijn klonen waardoor hij zowel groter als zwaarder wordt. Een nuttig trucje want in deze wereld zijn grootte en gewicht van cruciaal belang.

Onderweg verzamelt George allerlei letters. Deze letters kan je gebruiken om stukje bij beetje het verhaal van Samantha, George en de klonen te ontrafelen. In het begin is het een erg makkelijk spel maar na een tijdje is er toch een zeker behendigheid en vooruitziendheid nodig om George veilig door de levels heen te loodsen.

Kortom, een interessante mix van puzzels, verhaal en 2D platform gameplay. Het geheel is in een schattige handgetekend jasje gestoken vol met fantasierijke elementen zoals lucht blazende sokken, extreem gevaarlijke kammen en teleporterende flessendopjes.

Help deze stoffen Romeo en julia

De app is zowel beschikbaar voor iPhone als voor Android gebruikers.

Nog meer leuke apps!

Lava Hart

Ik hou van lange wandelingen in de natuur en opgesloten zitten in een kamer waaruit ik dan ontsnappen onder een immense tijdsdruk.

Aanbevolen artikelen

1 reactie

  1. Ziet er leuk uit!

Een reactie achterlaten