Gratis escapen? Camping hoge nood helpt je uit de nood.

Mijn man zat onlangs in quarantaine. We wouden toch graag samen een (escape)spel spelen. Na even googlen vonden we het gratis online escape spel Camping hoge nood. Camping hoge nood hielp ons dus letterlijk uit de nood. 🙂

Camping Hoge Nood

Het spel begint wanneer je de laatste vrije plek op de camping probeert te reserveren. Wanneer je daarin slaagt volgt er een hele resem aan typische camping activiteiten. Zo ga je bordspelletjes spelen, een toeristische uitstap maken, even naar de discotheek en afsluiten doe je met een afzakkertje en een pubquiz.

camping hoge nood

Wij deden in totaal iets minder dan 2 uur over het hele spel. Het eerste deel vonden we geslaagd. Het tweede deel was voor ons een heel stuk minder leuk. Wij werden namelijk geconfronteerd met ons gebrek aan kennis over de “bekende” schlagerliedjes van onze zuiderburen en vonden de vragen van de Pubquiz ook wel heel erg Nederlands.

De look en feel van dit online escape spel is wat ik noem “old school html jaren 2000”. Maar het is gratis dus mag je niet teveel vragen. Je kan de makers en hun goede doel steunen door een kleine donatie te doen.

Dus waar wachten jullie op om tijdje door te brengen op Camping Hogenood?

Een mooiere ( betalende) online escape?

Probeer dan eens modern treasure hunt. Lees zeker ook onze review.

modern treasure hunter

Onze Escape apps tips

Lava Hart

Ik hou van lange wandelingen in de natuur en opgesloten zitten in een kamer waaruit ik dan ontsnappen onder een immense tijdsdruk.

Aanbevolen artikelen

Een reactie achterlaten