Hebben hebben hebben! de Nautilus cluebox

Ik gaf zowel de Davy jones cluebox als deze Nautilus cluebox als kerstcadeau en kon me maar nauwelijks bedwingen om hem al niet zelf op te lossen voor Kerstmis.

Cluebox?

Een Cluebox is een klein houten escape kistje. Raadsels leiden je naar het hart van de kist. Het is waanzinnig om te bedenken dat dit klein kistje bestaat uit wel 116 individuele onderdelen! Elk onderdeel werkt perfect samen en is nauwkeurig uitgesneden met behulp van lasertechnologie.

cluebox nautilus

Ik vind het cluebox concept heel erg knap en nog veel te onbekend op de Belgische markt. Dit artikel is hier dus om iedereen te overtuigen om er zo ééntje te kopen.

Wij hadden ongeveer een uurtje nodig om deze puzzel op te lossen. Ik voelde me elke keer super opgewonden wanneer er een spel onderdeel los klikte en een nieuw stukje van de puzzel onthuld werd. Cluebox beweert zelf garant te staan voor 100% puzzelplezier en ik kan dit volledig onderschrijven. Wanneer je klaar bent met puzzelen kan je met behulp van de website het kistje weer in zijn oorspronkelijke vorm herstellen.

conclusie

Niet twijfelen hoor! Dit is zo een leuk hebbeding dat je gewoonweg in huis wilt hebben. Met deze kleine boxjes heb je altijd een mini Escape Room op zak! Perfect als cadeau voor één van je vrienden of gewoon voor jezelf. De Nautilus en andere clueboxes koop je op de cluebox website.

P.S. Wij vonden de Davy Jones kist misschien nog net dat tikkeltje cooler.

Lava Hart

Ik hou van lange wandelingen in de natuur en opgesloten zitten in een kamer waaruit ik dan ontsnappen onder een immense tijdsdruk.

Aanbevolen artikelen

1 reactie

  1. […] review : puzzle box nautilus […]

Een reactie achterlaten