IQDungeon onze nieuwste download tip!

Vorige week deden we een leuke ontdekking. We vonden IQdungeon in de appstore en we waren meteen verkocht! In IQdungeon maak je kennis met de ridder Abel, boogschutter Patrick en tovenaar Gordon. De drie helden bundelen hun krachten om de prinses te bevrijden uit de klauwen van kwade krachten.

IQdungeon
IQdungeon

De levels zijn elk opgebouwd als een hoofdstuk uit een grotere verhaal en de puzzels passen ook perfect binnen deze sprookjeswereld. In het totaal zijn er meer dan 150 levels beschikbaar om te spelen. De app is geschikt voor jong en oud en heeft een verassende mix van logische en creatieve puzzels. Zo zal je goblins doden, kerkerdeuren openen, gouden vissen vangen, toverdranken mixen en magische bonen planten.

De developers ontwikkelden zelf een schaal waarbij een raadsel kan variĆ«ren tussen “out side of the box” en “logische oplossing”. Je zal de telefoon of tablet moeten schudden, kantelen, draaien en natuurlijk die hersenen aan het werk moeten zetten om het avontuur tot een goed einde te brengen. Indien je vast zit kan je diamanten gebruiken om een tip te ontvangen. Diamanten verzamel je door bonus levels te voltooien of door advertenties te bekijken. Je kan natuurlijk ook gewoon de IQDungeon walkthrough bekijken.

IQdungeon

Wij hadden enkele keren een tip nodig maar waren in staat de meeste levels op eigen kracht te voltooien. Wanneer je het spel helemaal hebt uitgespeeld kan je nog sterren verzamelen om een bonus level te unlocken. Het aantal advertenties blijft nog binnen de perken in dit spel. Je kan natuurlijk ook de betalende versie aankopen. Deze versie kost 4,74 euro en je krijgt er oneindige voorraad diamanten bij.

Zelf spelen?

Als je van grappige, unieke, verrassende puzzels houdt, dan zal je zeker van IQDungeon genieten! Download IQDungeon hier voor IOS en hier voor Android.

Nog meer tips voor leuke apps vind je hier.

Lava Hart

Ik hou van lange wandelingen in de natuur en opgesloten zitten in een kamer waaruit ik dan ontsnappen onder een immense tijdsdruk.

Aanbevolen artikelen

1 reactie

  1. Fijn hier over dit spel te lezen. Ik vond het ook een toffe game!

Een reactie achterlaten