Jouw Escape room horoscoop

Madame Soleil haalt haar glazen bol boven en bepaalt het perfecte escape spel voor jouw sterrenbeeld.
Wij voorspellen alvast veel escape plezier in jullie toekomst!

Ram

De ram is graag actief en sportief. De ram vraagt veel van zichzelf en houdt van een stevige uitdaging. Je leeft in het nu. Je houdt je niet bezig met gisteren of morgen. Stilzitten is niets voor jou.

De ram moet zeker een bezoekje brengen aan prison island bij yeti te Eeklo. Hier zal de competitieve ram zijn hartje kunnen ophalen in de vele actieve opdrachten.

Stier

De stier is dol op al het moois dat het leven ons te bieden heeft. De stier omringt zich graag met mooie dingen. De stier werkt graag zaken zorgvuldig af. Vraag je aan een stier om iets voor je op te lossen dan kan je een goede afloop verwachten.

Een prachtige houten puzzle box is het ideale cadeau voor een stier. Deze puzzel staat niet alleen mooi in elk interieur maar is ook een uitdaging waarin de stier zijn tanden kan zetten.

Lees ook

review : puzzle box nautilus

Review: puzzle box van Davy Jones

Wij vinden de Pyramide van Escape welt een perfecte start puzzel met niet al te moeilijke raadsels.

Tip: hou zeker de instagram van escapewelt in de gaten want hierop vind je soms kortingen.

prachtige houten puzzle box

Tweelingen

Tweelingen zijn nieuwsgierig aangelegd en een kei in communiceren. Tweelingen hebben vaak een grote vriendengroep en kennissenkring. Tweelingen nemen het leven niet al te serieus maar houden van de lichtere kant van het leven. Ze zijn positief ingesteld.

Tweelingen kunnen hun vriendengroep uitdagen bij Stixn. Hier kan je het tegen een andere groep opnemen. Het is een ludiek escape spel in een station setting. Dit past perfect bij de luchthartige aard van de tweeling.

Kreeft

Kreeften zijn gevoelig en vriendelijk. Kreeften zijn gevoelig voor de emoties van anderen en hechten veel belang aan het veilig kunnen uiten van hun eigen gevoelens. De kreeft heeft een veilige bekende plek nodig om zichzelf te kunnen zijn. Ze brengen graag veel tijd door in hun eigen huis.

De kreeft kan in het comfort van zijn eigen huis een escape puzzel spelen. Wij raden bijvoorbeeld de verloren tempel aan. Ideaal voor een zalig avondje cocoonen of een romantische date thuis.

Leeuw

Leeuwen zijn gul en houden ervan om nieuwe ervaringen op te doen. Leeuwen zijn erg leuk voor hun omgeving want ze barsten van de positiviteit en houden van plezier maken. Leeuwen gaan best voor een leuke niet al te enge escape room, zoals bijvoorbeeld de captains hut in Beerzel.

Maagd

Maagden zijn perfectionist en hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Maagden hebben het niet graag als mensen hen op de vingers kijken vermits ze erg kritisch zijn voor zichzelf.

Maagden kunnen heerlijk ontspannen met een escape boek. Zo kunnen ze puzzels oplossen op hun eigen tempo zonder dat er andere zich te veel met hun zaakjes moeien.

Weegschaal

Weegschalen zijn sociale dieren. Ze zijn liever in groep dan alleen. Weegschalen hebben behoefte aan harmonie en balans. De weegschalen onder ons moeten Koezio eens bezoeken. Hier test je letterlijk je balans. Hoe beter je als groep samenwerkt, hoe makkelijk dit je zal afgaan. De ideale uitstap dus voor onze weegschalen.

Schorpioen

verlaten huis

Schorpioenen zijn gepassioneerd en intens. Schorpioenen voelen zich aangetrokken tot de mysterieuze en duistere kanten van het leven.

Schorpioenen bezoeken best één of andere escape room met een duister randje. Wat denk je van de bloedgravin of huis Emerantia.

Boogschutter.

Boogschutters hebben een enorme honger naar avontuur. Boogschutters zijn makkelijk in de omgang en met hen valt altijd wel wat te beleven. Een boogschutter denkt zelden twee keer na en staat niet stil bij de gevolgen van hun keuzes.

Boogschutters moeten zeker het geheim van sint rumoldus spelen want hier zullen ze hun snelle hersenen en moed nodig hebben om de kamer tot een goed einde te brengen.

Steenbok

Steenbokken zijn realistische harde werkers. Ze voelen zich graag nuttig en kunnen keihard werken. Ze krijgen graag complimentjes van anderen. Steenbokken houden ook van stabiliteit en veiligheid.

Steenbokken houden over het algemeen niet zo van spelletjes maar voor een houten breinbreker maken ze graag een uitzondering. Zo kunnen steenbokken hun intelligentie testen.

Waterman

Watermannen zijn excentriek en niet bang om anders te zijn. Watermannen zijn erg gefocust op het welzijn van de groep en zullen zelden egoïstische keuzes maken. De waterman kan ook rebels en innovatieve ideeën hebben. Ze werken onder het motto het doel heiligt de middelen.

Watermannen zullen een kei zijn in de “saving ryan” escape room te Leuven. Hier zal hun rebelse kant en besluitvaardigheid helpen om een weg te banen naar success.

soldaat en tank

Vissen

Vissen hebben een rijke fantasie. Ze kunnen zonder het te beseffen een hele tijd zitten dagdromen. Ze houden van diepgang en romantiek. Vissen zullen graag de unlock spelen ontdekken. Deze spelen transporteren de escapers elke keer weer naar een fantasierijke wereld vol spanning en avontuur.

Lava Hart

Ik hou van lange wandelingen in de natuur en opgesloten zitten in een kamer waaruit ik dan ontsnappen onder een immense tijdsdruk.

Aanbevolen artikelen

Een reactie achterlaten