That level again – app tip

That level again is een puzzel platform spelletje met een bijzonder concept. Elk level ziet er schijnbaar hetzelfde uit maar heeft een eigen unieke oplossing. De gameplay is zeer gevarieerd en ik vond het een heel leuk spelletje dat net uitdagend genoeg is om niet frustrerend te zijn.

That level again is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in zijn genre. Na het verslaan van That level again kan je het vervolg in de saga downloaden. Er zijn momenteel 3 uitbreidingen beschikbaar: TLA 2,TLA 3 en TLA 4.

96 identieke levels

that level again level 88

Alle levels lijken identiek maar zijn het niet (echt).
In elke level heb je platformen, gevaarlijke pinnen, een grote rode knop en een deur om naar het volgende level te geraken.

96 verschillende manieren om te winnen

that level again level 71

Elk level heeft een eigen gameplay en unieke manier om het level te verslaan. That level again test je vermogen om buiten de lijntjes te kleuren en problemen op een orginele manier aan te pakken.

Een kleine sympathieke held

that level again level 63

Het hoofdpersonage heeft een oneindig aantal levens en dat is ook nodig want doorheen de 96 levels zal je meer dan één keer (moeten) sterven.

DOWNLOAD THAT LEVEL AGAIN VOOR ANDROID

That level again heeft momenteel een score van 4.6 op de google play store.

DOWNLOAD THAT LEVEL AGAIN VOOR IPHONE

That level again heeft momenteel een score van 4.7 in de app Store

Meer escape en puzzel apps aanbevelingen van ons:

Lava Hart

Ik hou van lange wandelingen in de natuur en opgesloten zitten in een kamer waaruit ik dan ontsnappen onder een immense tijdsdruk.

Aanbevolen artikelen

Een reactie achterlaten