Vier Kickstarter escape projecten die je nu kan steunen

Kickstarter is een Amerikaanse crowdfunding website waarop allerlei (creatieve) projecten door derden gefinancierd kunnen worden. Op Kickstarter vind je ook heel wat escape projecten. Wij zetten er 4 op een rijtje die onze aandacht trokken.

Kalinasu: Immersive Adventure Escape Game

Key Enigma is een Escape Box die er naar streeft door een combinatie van puzzels, verhaal en technologie een augmented escape ervaring te brengen in je eigen huiskamer. Dit project uit Barcelona kan je al steunen voor 43 euro. ( PAS OP bij Kickstarter zijn er geen garanties)

Kickstarter escape projecten

Envelescape: Pop-Up Escape Room

Een pop-up escape room in een envelop. Dit escape spel geeft mij het gevoel alsof Monica en Rachel van Friends zijn gaan wonen in ongelukslaan dertien (kennen jullie dat spel nog?) . De enveloppe komt helemaal uit Canada!

Kickstarter escape projecten

Paradox – a Cube Escape game & Rusty Lake Short Film

Als je de blog een beetje volgt dan weet je dat ik een super fan ben van Cube escape games en de Rusty lake wereld. Je krijgt al premium content voor 3 euro en als je toevallig 2500 euro te veel hebt kan je ook het unieke masker van de raaf bemachtigen. Zo COOL!!!

Kickstarter escape projecten

Escape from the Asylum 1-6 Player Cooperative Game

Escape from the Asylum is een spannende escape room ervaring in de vorm van een coöperatief bordspel voor 1-6 spelers. Dit is spel is van dezelfde maker als van het escape spel RED OUTPOST. Dit project is al helemaal gefinancierd maar je kan nog intekenen op een “late pledge” voor 45 US dollar.

Kickstarter escape projecten

Welke van deze Kickstarter escape projecten gaan jullie steunen?

Lava Hart

Ik hou van lange wandelingen in de natuur en opgesloten zitten in een kamer waaruit ik dan ontsnappen onder een immense tijdsdruk.

Aanbevolen artikelen

Een reactie achterlaten