Waarom escapen de perfecte teambuilding activiteit is

Na onze vreselijk ervaring tijdens de belgian escape days ( lees hier alles) hadden wij even een degout over alles wat met escapen te maken had. Ondertussen is de slechte ervaring eindelijk verteerd en kunnen we stilletjes aan weer met overtuiging vertellen waarom escapen zo leuk is.

escape in neon letters

Escape rooms zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, ook als teambuilding activiteit. Niet alleen is escapen leuk en spannend, het is ook een uitstekende manier om de teamgeest te versterken. Door samen te werken om de opdrachten op te lossen, leren teamleden met elkaar te communiceren, te luisteren en elkaar te vertrouwen. Dit kan leiden tot een grotere cohesie en een betere werksfeer binnen het team.

lees ook : waarom de beste werknemers graag escapen.

Bovendien is escapen een unieke en onvergetelijke ervaring voor het team. Samen maak je een onvergetelijke herinnering en leer je elkaar op een nieuwe manier kennen.

Onze top 3 teambuilding rooms

1.STIXN

In de kamer “catch the train” kan je het met twee teams van maximaal zes personen tegen elkaar op nemen. Een uniek thema voor een kamer met een competitief randje.

2. PRISON ISLAND – EEKLO

Prison island is geen echte escape room maar eerder een verzameling van kleine kamertjes waarin elk groepje probeert een maximum aan punten te scoren. In prison island helpt het ook als je wat sportiever bent dan gewoonlijk nodig is voor een escape room.

3. SMART ESCAPE ROOMS -DWORP

In ” The recruit” kamer kan je met maximum 12 personen samen spelen. Dit is vast en zeker één van de grootste escapes in belgië met 180 vierkante meter en 13 aparte kamers. Nog een pluspuntje voor de teambuilding, een combinatie van Nederlands, Frans, Engels is mogelijk

Welke escape room vinden jullie het beste voor een team building?

Lava Hart

Ik hou van lange wandelingen in de natuur en opgesloten zitten in een kamer waaruit ik dan ontsnappen onder een immense tijdsdruk.

Aanbevolen artikelen

Een reactie achterlaten