Waarom escapers de beste werknemers zijn!

Stel je voor je moet op sollicitatie gesprek. De gevreesde vraag komt: vertel ons iets over jezelf. Vrees dan niet en vertel hen over je escape passie. Deze argumenten zullen je toekomstige werkgever om ver te blazen. Escapers zijn immers de beste werknemers.

1/Samenwerken

Succesvol escapen dat doe je samen, een escaper is dus echte teamspeler. Escapers kunnen goed communiceren, helpen elkaar en bouwen voort op ieders sterkte.

2/Werken onder tijdsdruk

Escapers kunnen goed werken onder stress. Een tikkende tijdsbom laat hen nog effici├źnter werken. Deadlines en veranderingen zijn geen probleem voor de adaptieve escaper.

3/Oplossingsgericht en doelbewust

Escapers zijn doelgerichte winnaars. Zij zien geen problemen alleen uitdagingen. Zij hebben een positieve mindset en zijn gericht op het vinden van oplossingen.

4/ Inventief en analytisch

Escapers hebben een creatief brein. Ze kijken verder dan het oog reikt. Ze kunnen out of the box denken maar hebben ook een goede portie gezond verstand.

5/Oog voor detail.

Escapers ontgaat niets. Ze hebben een arendsoog voor de kleine details maar slagen er ook in de grotere verbanden te zien. Deze combinatie van big picture thinking en laserfocus zijn een superkracht op de werkvloer.

escapers zijn de beste werknemers

Welke tips hebben jullie?

Lava Hart

Ik hou van lange wandelingen in de natuur en opgesloten zitten in een kamer waaruit ik dan ontsnappen onder een immense tijdsdruk.

Aanbevolen artikelen

Een reactie achterlaten