Win met jouw familie het Escape room the game kampioenschap bij Dreamland!

Op 1 oktober is Dreamland the place to be! Je kan kennismaken met escape room the game en daarnaast zijn er ook nog eens 10 waardecheques te winnen. Per filiaal is er een waardecheque voor de groep met de snelste tijd van die ronde. De groep met de allersnelste tijd van het gehele BK wint een beker en een waardebon van € 150.

Escape room the game het belgisch Kampioenschap

Wanneer: zaterdag 1 oktober van 15:00 tot 16:00 uur.
Waar: Dreamland Tongerlo, Helchteren, Namen, Herstal, Lochristi, Denderleeuw, Kuurne, Brugge, Meslin en Dilbeek
Hoe: Inschrijven is mogelijk vanaf 24 september aan de balie van Dreamland (alleen mogelijk bij het Dreamland-filiaal waar het BK ook wordt gehouden). 

Tijdens de demodagen ervaar je hoe een Escape Room The Game-spel werkt. De demo is een Escape Room The Game-verhaal maar vereenvoudigd zodat je er binnen 15 minuten uit kunt komen. Probeer de demo gratis bij Dreamland op 1 oktober van 14:00 uur tot 17:00 uur. Met het spelen van een demo maak je kans op verschillende prijzen van Escape Room The Game.

escape room the game

Lees ook: escape met kinderen tips

Ben je al fan van Escape Room The Game? Of ben je het geworden door het spelen van de demo? Je kunt nu samen met je gezin (maximaal twee ouderen en twee kinderen van tien tot twaalf jaar) meedoen aan het eerste Belgische Kampioenschap Escape Room The Game voor families! Tijdens het Belgisch kampioenschap krijgen jullie als eerste de kans om de nieuwe Family Edition van Escape Room The Game te spelen. Samen met nog drie andere families nemen jullie het tegen elkaar op en de winnaars krijgen een mooie waardebon mee naar huis met een mooi bedrag dat je mag besteden aan Escape Room The Game-spellen. 

Allen daarheen!

P.S. het spel kan je hier kopen

escape room the game familie

Meer Lezen

Lava Hart

Ik hou van lange wandelingen in de natuur en opgesloten zitten in een kamer waaruit ik dan ontsnappen onder een immense tijdsdruk.

Aanbevolen artikelen

Een reactie achterlaten